Свечености

Почетна / Свечености

Свечености

Заедно создаваме незаборавни моменти! Препуштете ја организацијата во рацете на професионалци, а вие создадете си комплетно уживање за вашиот најсвечен ден. Нашето искуство од над 15 години во областа на организирање свечености гарантира професионална услуга, вкусна храна и прекрасен амбиент. Како честитка од нас, на младенците им подаруваме апартман, за незаборавна прва брачна ноќ. Дополнително, посебни цени за сместување на вашите гости. Имаме можност за организирање на секаков вид свечености: свадби, крштевки, матури, коктели.

Нашата сала за свечености е со капацитет од 300 лица.

Дополнително, поседуваме и сала за помали организации, со капацитет од 50 лица.

Побарај понуда

Побарај понуда

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more