Двокреветна соба

Почетна / Двокреветна соба

Room img
Room 1 Room 1 Room 1 Room 1 Room 1 Room 1 Room 1

Двокреветна соба

Големина: 18-21 m² .

  • Приватна бања
  • LCD телевизор
  • Фен
  • Фрижидер
  • Бесплатен интернет
  • Кабелски телевизиски канал
  • Греење/ладење
  • Собна услуга
  • Нарачано будење
  • Бесплатен паркинг

Вклучено:

TV

Телевизор

TV

Доручек

TV

Интернет

TV

Паркинг

TV

Собна услуга

TV

Климатизирано

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more